Vegytisztítás

Vegytisztító szolgáltatásunk kiterjed minden olyan felsőruházati termékre és egyéb konfekcionált termékre, amely kezelési útmutatója a perklóretilénes tisztítást teszi lehetővé, "P" jelzést vagy vegyileg tisztítható feliratot tartalmaz.

Vegytisztító szolgáltatásunkat ennek megfelelően, korszerű, zártrendszerű számítógép vezérelt géppel végezzük.

A gépi tisztítást megelőzően minden egyes ruhadarabot egyenként a lehető legnagyobb odafigyeléssel átnézzük és a rajta található szennyeződéseket a jellegüknek leginkább megfelelő elődetazsálószerrel kezeljük.

A gépi tisztítás során az oldószerhez különböző adalékanyagokat keverünk, így használunk tisztításerősítőt a jobb tisztítóhatás elérésének érdekében, illat anyagokat a kellemetlen szagok semlegesítéséért.


Amennyiben a gépi tisztítás után még szükséges, utó foltkezelést végzünk az egyes ruhadarabokon. Ezt követően a termékeket vasalóasztalon gondos kézimunkával készre vasaljuk vagy gőzöljük.

Üzletünkben az elkészült ruhákat vállfán tároljuk és nejlonborításban adjuk át ügyfeleinknek, amennyiben igénylik a könnyebb szállítás érdekében ruhájukat szakszerűen összehajtogatjuk, úgy, hogy azok a lehetőségek szerinti legkisebb mértékben gyűrődjenek és nejlon táskában adjuk át.

Sajnos a leggondosabb munka mellett - ha ritkán is - de előfordul, hogy bizonyos foltok nem vagy nem 100%-os mértékben távolíthatók el bizonyos textíliákból. Ennek az az oka, hogy a foltot alkotó vegyületek megszínezik, vagy oldhatatlan kötést alakítanak ki a textilszálakkal.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legkönnyebben azok a foltok távolíthatóak el, amelyek még frissek és még semmilyen házilagos kezelésen nem estek át. Ezért szennyeződés esetén lehetőleg kerüljék el a házilagos tisztítást mert sok esetben a szakszerűtlen tisztítás miatt a későbbi szakszerű beavatkozás sem vezet eredményre.

Részletes árlistánkért kattintson ide!

Vajnóczki Kft. - Címoldal
Vegytisztítás
Lakossági mosodai szolgáltatások
Éttermi mosodai szolgáltatások
Ruhafestés
Bértextília
Mosodai kedvezmények
Mosoda információk, elérhetőségek
Mosoda árak