Ruhafestés, textilfestés

A kelmefestés mindig is a vegytisztító szakma elválaszthatatlan része volt. Ezt a családi vállalkozásunkban is több évtizede bevált hagyományt szeretnénk megőrizni ezzel a szolgáltatásunkkal.

Annak ellenére, hogy a hagyományos értelemben vett kelmefestés az utóbbi években sokat veszített a létjogosultságából. Sajnos a ma leginkább divatos textíliák túlnyomó része tartalmaz olyan mesterséges szálakat, amelyek kisipari módszerekkel nem festhetők, vagy a belőlük készült ruhadarabok a festés után sokat veszítenek az esztétikai értékükből. Ezért üzletünkben minőségi garanciával csak a természetes anyagokból készült ruhadarabok festését tudjuk elvállalni. Ilyen anyag a pamut, a len, a gyapjú, a viszkóz.

Ezekből az anyagokból vagy ezek keverékeiből készült ruhadarabok tökéletesen festhetők.

Leginkább a fekete szín alkalmas a használat során keletkezett kopások, makacs, mosással, vegytisztítással el nem távolítható foltok elfedésére. Természetesen konfekcionált termékek mellett vállaljuk különböző végáruk (vásznak, szövetek, szalagok, hevederek, cipőfűzők) festését is, mind lakossági, mind közületi megrendelők részére.

Részletes árlistánkért kattintson ide!

Vajnóczki Kft. - Címoldal
Vegytisztítás
Lakossági mosodai szolgáltatások
Éttermi mosodai szolgáltatások
Ruhafestés
Bértextília
Mosodai kedvezmények
Mosoda információk, elérhetőségek
Mosoda árak